Breakfast? Lunch? Brunch!
17. mai er ikke mer enn en uke unna, og vi vet at mange av dere vil imponere gjestene med deilig 17.mai brunch. Derfor har vi samlet noen av våre favoritt-oppskrifter på nettopp retter som passer til brunch. Men fortvil ikke, de passer like godt til en lunsj, en lett middag eller en mektig frokost.
Quiche med røkelaks og asparges
Bruk en ferdig paideig, eller lag selv. Legg skivet røkelaks i bunnen av formen, og så asparges over. Fyll i formen med en blanding av egg og melk, topp med ost og stek til quichen har fått en gyllenbrun skorpe. Nytes varm, eller kald!
Fullstendig oppskrift finner du her: Green Healthy Cooking
Butterdeig fylt med skinke og spinat
Del en bit frossen butterdeig i to, slik at du får to kvadrat. Fyll den med litt hvit, ostesaus, skinkebiter og spinat. Pakk inn hjørnene så godt du kan, og pensle med smør eller egg, og stek til deigen får en fin gyllenbrun farge.
Fullstendig oppskrift finner du her: Eatwell101
French toast cinnamon rollups
Bruk firkantet, mykt brød og kjevle det ut slik at det blir så tynt og flatt som mulig. Fyll med nugatti, kremost, friske bær eller syltetøy og rull sammen til små pølser. Dypp «pølsene» i en blanding av egg og litt melk eller vann, og stek på middels varme i smør eller margarin. Rull de ferdigstekte «pølsene» i en blanding av sukker og kanel – og NYT!
Vi håper du fant noe du kunne tenke deg å lage, enten det er til 17.mai eller en annen hyggelig anledning – og du, del gjerne bilde med oss på Instagram eller Facebook!